16 Şubat 2008 Cumartesi

Evimin Erkeği :)

Eveeeeetttt...

Adı Kostak, 1 Eylül 2007 doğumlu, erkek... Tekir (ve belki Ankara kırması). Süt dişlerinden yeni kurtuldu, cüssesine aldanmayın hala bir bebek.

Karizmatik, havalı, sadece canı isteyince kafasına eseni yapan/yaptıran, ısırmayan, tırmalamayan bir kedi... İnsan dilini henüz öğrenemedi, sadece adını ve "gel" kelimesini biliyor. "Yapma", "in aşağı" kelimelerini öğrenmeme konusunda belirli bir inadı var.

Buzdolabının üstü, çekyat kanepeni içi, çam ağacının en gizli köşesi ve masanın altındaki sandalyenin üzeri favori mekanları... Çok yiyor, çok s.çıyor (sadece kumuna)... Gece 00:30 ile 02:00 arasında TV izlemeyi, süt içmeyi ve parkeler üzerinde kayarak faresi ile oynamayı seviyor... Parmak aralarını yalamaya, yanaklarının okşanmasına ve sırtüstü uyumaya bayılıyor.

Tuvalete girmek istediğini, süt istediğini, oyun zamanının geldiğini ve küstüğünü çok iyi anlatıyor. İzin almadan yatağa çıkmıyor ama çaktırmadan yasak bölgelerde (mutfak tezgahı gibi) dolaşmayı seviyor.







Hayatımı alt üst etti, alışkanlıklarımı değiştiriyor. Şikayetçi miyim, hayır :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sonunda kendileri ile tanıştık sevgili kostak beyin :) ama 1. ve 3. fotoğrafta öyle bakışları var ki sanki birşeyleri özler gibi? veya ortama henüz tam alışamadı...

Kuralları gizliden olanlar dışında çignememesi iyiymiş, özellikle de sadece kumuma s.çıyor olması pek bir iyi çünkü kum olayını ögretecem diye akla karayı seçmiş arkadaşlarım var :)

Kolay gelsin